Awards Kaséhatan désa

Awards Kaséhatan désa Nebraska taunan

Unggal taun, Asosiasi Kaséhatan Désa Nebraska ngahormatan jalma anu parantos nyumbang kana perawatan kaséhatan désa ngaliwatan kapamimpinan dina konperénsi taunan na. Panghargaan ieu mikawanoh individu sareng organisasi anu nyandak kalungguhan kapamimpinan dina kasehatan sareng komunitasna. Sateuacan unggal konperénsi taunan, Asosiasi Kaséhatan Rural Nebraska naroskeun nominasi pikeun tilu panghargaan sareng input anjeun penting pisan pikeun kami.

Panghargaan taunan

Panghargaan Praktisi Kaséhatan Désa Pinunjul

Panghargaan Praktisi Kaséhatan Pedesaan Pinunjul ngakuan individu anu mangrupikeun panyadia jasa langsung sareng anu nyayogikeun perawatan pasien langsung sapertos dokter, perawat, asisten dokter, praktisi perawat, sareng anu sanésna. Individu ieu kedah nunjukkeun kapamimpinan anu luar biasa dina nyangking sareng / atanapi ningkatkeun jasa kaséhatan di désa Nebraska. Faktor anu dipertimbangkeun kalebet nyayogikeun perawatan anu luar biasa; kolaborasi jeung gawé babarengan multi-disiplin; partisipasi dina masarakat; kalibet dina atikan; sareng kontribusi anu langgeng pikeun sistem perawatan kaséhatan désa.

Pinunjul Padesaan Kaséhatan Achievement Award

Penghargaan Pencapaian Kaséhatan Désa Pinunjul ngakuan hiji individu dina industri perawatan kaséhatan pikeun kapamimpinan sareng inisiatif anu penting dina ngamajukeun pamekaran pangiriman perawatan kaséhatan désa anu berorientasi komunitas. Faktor pikeun pilihan kedah ngawengku: usaha has pikeun ngamajukeun jeung/atawa ngaronjatkeun kasehatan désa sarta nyadiakeun kontribusi langgeng pikeun kasehatan. Penghargaan ieu ngakuan inisiatif anu penting dina pamekaran pangiriman perawatan kaséhatan désa anu berorientasi komunitas.

Panghargaan Advokat Konsumén Khusus Kaséhatan Désa

Penting pikeun ngakuan yén sistem pangiriman palayanan kaséhatan désa bakal salamet ngan ukur ku partisipasi konsumén désa. Panghargaan Advokat Konsumén Béda Kaséhatan Désa ngahormatan konsumen individu, anu henteu hiji pagawe di industri kasehatan atawa asuransi kaséhatan, pikeun partisipasi aktif dina komunitas nya ngeunaan masalah pangiriman layanan kaséhatan désa. Contona, anu meunang pangajén bisa jadi geus mere kasaksian ka legislatif nagara bagian atawa nasional ngeunaan kabutuhan kasehatan konsumén désa atawa nyieun kontribusi langgeng pikeun kasehatan désa di komunitas maranéhanana, wewengkon, atawa nagara bagian. Nominee kedah janten ayeuna dina masalah kasehatan konsumen désa sareng kedah nunjukkeun kapamimpinan dina komunitas sareng pendidikan ngeunaan parobihan, kabutuhan, atanapi perbaikan kasehatan.

Kaséhatan désa munculna Pamimpin Award

Panghargaan Pamimpin Muncul Kaséhatan Désa ngakuan hiji jalma anu parantos masihan kontribusi anu bermakna pikeun organisasina atanapi kaséhatan masarakatna dina awal karirna. Anu meunang pangajén bisa mangrupa profésional kalayan pangalaman kirang ti lima taun ' dina profési nu patali kaséhatan atawa a murid SMA atawa kuliah. Pangajén dimaksudkeun pikeun mikawanoh pamimpin anu bakal datang pikeun dedikasina pikeun kaséhatan désa sareng nunjukkeun poténsi kapamimpinan sareng jasa anu terus-terusan.

NRHA Awards Acara Celebrating kaunggulan dina Kaséhatan désa

Unggal taun NRHA ngahormatan individu sareng organisasi anu pinunjul dina widang kaséhatan désa anu parantos bakti waktos sareng bakatna pikeun ningkatkeun kaséhatan sareng karaharjaan batur. Panarima saméméhna parantos ngalegaan wates kamungkinan ku ngajalin program sareng jasa anu inovatif, ngajantenkeun kahirupan désa langkung séhat sareng langkung welas asih.

Pamilihan dilakukeun dina dasar narasi kecap 300-500, anu mangrupikeun bagian tina bentuk nominasi. Pikeun mastikeun akuntabilitas, boh nominee atanapi nominator kedah gaduh sambungan ka NRHA ngaliwatan kaanggotaan. Unggal taun, NRHA ngayakeun makan siang kanggo ngahormatan para pemenang Panghargaan Kaséhatan Désa, anu waktosna para pangajén dipasihan kado peringatan sateuacan sakitar 1,000 peers kaséhatan désa.

Sudanese