Asosiasi Kaséhatan Rural Nebraska

Nangkeup Kakuatan Padesaan, Hiji Sabar dina hiji Waktos.

Janten anggota ayeuna, sareng mimitian ngadamel bédana di komunitas anjeun.

Tentang Kami

Ngajengkeun Perawatan Kaséhatan Kualitas di Padésan Nebraska Ti saprak 1990

Asosiasi Kaséhatan Désa Nebraska (NeRHA) mangrupikeun hasil tina visi anu dibagikeun diantara panyadia kasehatan di sakuliah Nebraska, anu mikawanoh nilai ngahiji dina ngadukung perawatan kaséhatan désa di sakumna nagara urang.

akar rumput kami, organisasi nirlaba ieu Powered tur disetir ku anggota kami: A rupa-rupa professional médis sarta organisasi invested dina kaséhatan sarta wellness of Nebraskans désa. Babarengan, anggota sareng pamimpin NeRHA urang damel pikeun ngaidentipikasi masalah kaséhatan di nagara urang, sareng kolaborasi dina strategi pikeun ningkatkeun jasa di komunitas urang.

Misi kami

Ngahijikeun kapentingan anu rupa-rupa sareng nyayogikeun sora anu ngahijikeun pikeun ngamajukeun sareng ningkatkeun kualitas kaséhatan désa.

Visi Urang

Janten ngajengkeun ngarah pikeun ningkat kaséhatan désa Nebraskans.

Prioritas Urang

Urang bakal ngalengkepan misi urang ngaliwatan kapamimpinan, advokasi, wangunan koalisi, atikan jeung komunikasi.

Abdi bogoh Kaséhatan Rural

Nyadiakeun Kasadaran kana Tantangan Kaséhatan anu Disanghareupan ku Masarakat Désa

Naon Urang Laksanakeun

Advokasi

Urang ngawula salaku sora pikeun kaséhatan désa di Nebraska. Tujuanana kami nyaéta pikeun ngabantosan anggota, pembuat kawijakan, sareng komunitas désa janten sadar kana masalah kaséhatan anu nyanghareupan Nebraskan désa.

Atikan

Sapanjang taun, kami ngadamel webinar pendidikan pikeun profésional kaséhatan désa pikeun diajar ngeunaan masalah ayeuna dina widangna.

Kajadian

NeRHA resep janten sora pikeun kaséhatan désa di Nebraska. Tujuan kami nyaéta pikeun ngajantenkeun anggota, pembuat kawijakan, sareng komunitas urang sadar kana masalah kaséhatan anu disanghareupan di désa Nebraskan.

Siap Ngadamel Béda?

Janten anggota ngan ukur peryogi sababaraha menit.

2021 Sponsor Perusahaan